De Lijn verwacht dinsdag 2 oktober hinder voor dienstverlening…

De Lijn verwacht dat haar dienstverlening op dinsdag 2 oktober mogelijk verstoord zal zijn in heel Vlaanderen. De drie vakbonden voeren die dag actie tegen de pensioenplannen van de federale regering.

We raden onze reizigers aan om dinsdagochtend www.delijn.be te raadplegen. Daar geven we vanaf 7.00 uur actuele overzichten over de gevolgen voor de dienstverlening.
Hoeveel en waar er hinder zal zijn, kunnen we pas de ochtend zelf communiceren. Bij gelijkaardige acties was er de meeste hinder verwachten op de stadsnetten van Antwerpen en Gent, en in Vlaams-Brabant.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten