Opening van het Industrie museum…

Op 28 september ging de receptie door voor de naamsverandering aan te kondigen van het Industriemuseum en werd voorgoed het MIAT afgesloten.

Wij van de Gensche Gazette waren er ook bij op uitnodiging en konden de nieuwe permanente tentoonstelling reeds bekijken en het is een parel, die je echt terug naar het verleden brengt van het Gentse textiel verleden met als hoogtepunt de Tinker studio, waar je zelf kan experimenteren met wetenschap en techniek.

Nog het hele weekend  wordt uitgebreid gevierd tijdens een heus Industriefestival. Je kunt er deelnemen aan instaprondleidingen, fietstochten, vertelmomenten en workshops. Daarnaast is er ook randanimatie zoals kermiskraampjes, mobiele kinderboerderij, een smid en een zangstonde.

meer informatie vind je op hun website  https://www.industriemuseum.be/nl/agenda/industriefestival-zondag

enkele sfeerbeelden 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten