Ook dit najaar leren we bij… Ivago

Compostbakken omzetten

Heb je thuis ook compostbakken en weet je niet hoe je hier het best aan begint? Steek dan samen met ons de handen uit de mouwen tijdens deze workshop. 

Wanneer? 
Zaterdag 6 oktober of 13 oktober 9.30-12 uur

 
 
 
 
 

Pesticidenvrij beheer van verhardingen en tuinen

Een tuin onderhouden zonder pesticiden? Ongewenste insecten de baas kunnen zonder de natuur te schaden? Woekeraars een lesje leren? Het kan! Kom dan naar deze infoavond. Je maakt er kennis met heel wat tips en kringlooptechnieken en met een plan van aanpak kan je thuis zelf aan de slag.

Wanneer? 
Zaterdag 13 oktober 10-12 uur
Waar? 
IVAGO (Proeftuinstraat 43 Gent)

 

 

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten