Buffalo Babes en Boy voor het goede doel

Onze Buffalo babe,  Célestine  Angenon,  eerste eredame Buffalo babe Laura van Steenbergen en eerste ereheer Buffalo boy Kenzo Luyckx, zetten zich samen in voor het goede doel, het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis van de U.Z. Gent. Met hun benefiet willen ze  ervoor zorgen dat de kinderen die er verblijven een aangenamere tijd kunnen doorbrengen tijdens hun verblijf. Via verschillende acties proberen ze geld op te halen om bijvoorbeeld speelgoed en leuke muurschilderingen aan te laten brengen in de kamers.

Een van hun lopende acties is momenteel een snoepverkoop en een geldinzameling, die je zowel op hun website als FB pagina kan volgen. hun FB pagina  en hun website

Ik hoop dat ze hiervoor ontzettend veel steun zullen krijgen, wil je doneren, kopen of heb je een idee om hen te helpen? op hun website kan je alles terug vinden.

Winkels die speelgoed willen doneren zijn ook steeds welkom.

Ze wensen ook reeds hun uitdrukkelijke dank uit te drukken aan hun sponsors, en ook aan Jurgen Van Loo, die hun prachtige posters ontwierp.

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten