Gentse markten in de kijker tijdens Week van de Markt…

Om de marktkramers een hart onder de riem te steken, besliste de Stad Gent om de week van 1 tot 7 oktober 2018 uit te roepen tot de ‘Week van de Markt’. Marktkramers van alle 24 wekelijkse markten bedanken die week hun klanten met een toffe herbruikbare boodschappentas met de slogan ‘deze tas ligt goed in de markt’. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

 

Verse vis? Die haalt u op de Vrijdagmarkt natuurlijk. En ondertussen neust u nog even tussen de brocante op de markt Bij Sint-Jacobs. Bloemen, vogels, een origineel souvenir of gewoon een verse krop sla van de boer in de buurt? In Gent, centrum en deelgemeenten, is het àlle dagen markt! De eerste week van oktober loont een marktbezoek dubbel de moeite: wie iets koopt, krijgt er een leuke markttas bovenop.

 

24 wekelijkse markten

Gent telt 24 wekelijkse markten, van gezellige ochtendmarkten over een geurige bloemenmarkt tot een verse biomarkt en een sympathieke beestenmarkt. Voor elk wat wils.

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten