Programma Gent Autovrij is ‘plein de plezier’…

Op zondag 16 september 2018 wordt de Gentse binnenstad en het B401-viaduct afgezet voor gemotoriseerd verkeer om ruimte te maken voor een zeer gevarieerd en feestelijk programma. ‘Plein de plezier’: dat is het opzet voor deze editie van Gent Autovrij.

Op de centrumpleinen in de binnenstad staat een innovatief en kindvriendelijk feest gepland, met een magisch doolhof op het Sint-Baafsplein, een Gocarttram op de Korenmarkt en een proefkabinet op het Emile Braunplein. Zoals elk jaar kan men aan de Stadshal ook opnieuw terecht voor de tweedehands fietsenmarkt en een fietsaanbod van verschillende fietshandelaren.

Nu het B401-viaduct voor het tweede jaar op rij een volwaardig deel kan zijn van deze autovrije dag, is het aanbod aan activiteiten nog verder uitgebreid. Het B401-viaduct pakt deze keer uit met kunst, food, muziek én duurzame dromen voor morgen. Van 8 uur ’s ochtends tot 18 uur ’s avonds kan men er onder meer:
  • ontwaken met heerlijke ochtendyoga en uitzicht op de stad
  • wandelen langs de spraakmakende graffiti van kunstenaar Vincent Glowinski (aka Bonom)
  • volledig lokaal gaan op de markt van ‘In de keuken’
  • genieten op het terras van ROOF FOOD vol biologisch lekkers
  • op alle rijvakken opgaan in de installaties van Diepmassief
  • concerten meepikken op het gezellige Acht Meiplein en de B401 zelf.
Volg ons op :
error24
fb-share-icon0
Tweet 966
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten