Cultuur op de Kouter…

Het was een grandioze dag vandaag voor de stand houders op het plein, iedereen in zijn nopjes en wij als De Gensche Gazette waren er ook aanwezig.

Méér dan honderd stands hielden de Kouter overeind, een massa volk dat ook afzakte van  ‘ Ode Gand’ kwamen daar een kijkje nemen. Animatie op volle toeren laat ons zeggen, op elk hoekje zag je wel animatie… ook BV’s hadden daar hun plekje zonder echt op te vallen o.a. James Cooke aan de stand van Capitole. Heel wat volk kwam op de been met het mooie en zalige weer.

Wil u foto’s?

Noteer het nummer onderaan de foto en mail ons deze nummers door.

Foto’s (zonder watermerk) worden verstuurd na betaling

Foto’s 1 Euro per stuk

 

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten