UiTPAS regio Gent bestaat vier jaar…

Het is precies vier jaar geleden dat de UiTPAS gelanceerd werd in Gent. Begin januari 2018 sloten de gemeenten Merelbeke en Destelbergen zich aan bij UiTPAS Gent om samen UiTPAS regio Gent te vormen. Recent ging de 40.000ste UiTPAS over de toonbank, en dat wordt gevierd op de Cultuurmarkt op 15 september op de Kouter.

 

Met de populaire spaar- en voordelenkaart spaart men punten telkens wanneer men deelneemt aan een UiTPAS activiteit. Het aanbod van UiTPAS is heel divers, of men nu houdt van sporten, naar de jeugdbeweging of Academie gaat, graag een museum bezoekt of liever een tentoonstelling of concert meepikt.

De punten die men spaart kan men inruilen voor gratis tickets voor musea, concerten of tentoonstellingen, kortingen bij de partners of andere exclusieve cadeaus. In totaal werden in regio Gent al meer dan 700.000 punten gespaard en al zo’n 30.000 voordelen opgenomen.

Inwoners van Gent, Merelbeke en Destelbergen die een laag inkomen hebben, kunnen een UiTPAS met kansentarief aankopen. De UiTPAS met kansentarief geeft automatisch recht op 80% korting bij deelname aan activiteiten van alle UiTPAS partners. 

 

UiTPAS trakteert op de Cultuurmarkt

Op zaterdag 15 september zal UiTPAS met een stand aanwezig zijn op de Cultuurmarkt. In ruil voor 15 UiTPAS-punten kan men een mooi cadeau uitkiezen van een van de partners. Een greep uit het aanbod: waardebonnen, boeken, cd’s, T-shirts, fietspompen, tassen en vele andere voordelen.

Men kan ook een UiTPAS op de cultuurmarkt aankopen (behalve UiTPAS met kansentarief, daarvoor kan men enkel terecht in de Stadswinkel).

UiTPAS heeft 13 verkooppunten:  www.uitingent.be/uitpas/verkooppunten.

Bij de aankoop van een UiTPAS krijgt men al meteen heel wat voordelen, zoals een gratis museumbezoek, een gratis zwembeurt in een van de Gentse zwembaden en een gratis zwembeurt in het zwembad van Merelbeke.

De UiTPAS kost 5 euro. Jongeren tot 18 jaar betalen 2 euro.  Inwoners van Gent, Merelbeke of Destelbergen met een laag inkomen betalen slechts 1 euro voor de aankoop van een UiTPAS.

200 locaties

Ondertussen kan men al op meer dan 200 locaties terecht met de UiTPAS. En het aantal UiTPAS-partners blijft groeien. Zo werden recent Compagnie Cecilia, Go! Academie voor Muziek, Woord en Dans en Sint-Lucas Academie voor Deeltijds Kunstonderwijs UiTPAS partners. Ook diverse sportclubs, zoals Sportschool 9Duust, Kubat’s Boxing Gym, Gent Running Team, Dansschool La Mariposa, Dansschool Oiterpe en Handbalclub Don Bosco Gent vonden de weg naar UiTPAS. 

 

Een volledig overzicht van alle UiTPAS partners is terug te vinden op www.uitingent.be/uitpas/waar-bruikbaar.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten