Test gratis een sportclub uit tijdens de ‘Week van de Gentse Sportclub’…

Van zaterdag 15 september tot en met zondag 23 september 2018 organiseert de Gentse Sportdienst de ‘Week van de Gentse Sportclub’. Samen met 70 Gentse sportclubs zet ze de deuren open voor het brede publiek. Een unieke gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met het brede aanbod van Gent als sportstad.

 

Welke sportclub zit u als gegoten? Volwassenen, senioren, kinderen en jongeren: iedereen die gebeten is door de sportmicrobe kan tijdens de ‘Week van de Gentse Sportclub’ gratis en vrijblijvend deelnemen aan een training of een initiatie bij een van de 70 deelnemende sportclubs.

Al van eskrima gehoord? Van reddingszwemmen of trailrun? Het zijn maar een paar nieuwe sporten waar u deze maand mee kunt kennismaken. Ander aanbod varieert van paardensport tot dans en fitness, van balsporten tot gevechtssporten, watersporten zoals zwemmen en duiken en nog zo veel meer. Voor personen met een beperking is er een ruim aanbod met keuze uit initiaties bij vijftien clubs.

De ‘Week van de Gentse Sportclub’ wordt voor de derde keer georganiseerd. Het initiatief sluit aan bij de Vlaamse ‘Maand van de Sportclub’ en de ‘European Week of Sport’, die in dezelfde periode worden georganiseerd.

Alle activiteiten tijdens de Week van de Gentse Sportclub zijn gratis. Met je UiTPAS spaar je punten bij de aangesloten sportclubs. De Sportdienst verloot enkele sportieve gadgets en kaarten voor een voetbalmatch van AA Gent onder de deelnemers.

Meedoen?

Zoek gewoon een sportclub in de brochure en ga langs op een van de aangegeven momenten. Alle sporten zijn gratis uit te proberen.

 

 

Volg ons op :
error24
fb-share-icon0
Tweet 966
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten