Coupure Rechts krijgt vanaf 5 september tot 12 oktober 2018 tussen de Papegaaistraat en de Hospitaalbrug tijdelijk bebording als fietsstraat. Deze speciale maatregel wordt genomen om een vlotte doorstroming van het fietsverkeer te verzekeren tijdens de werken in Coupure Links.

 

Coupure Links wordt omgevormd tot fietsstraat. Daarom staan er de komende weken aanpassingswerken gepland om een vlotte fietsverbinding te verzekeren tussen de fietsonderdoorgang van de Rozemarijnbrug en de rijweg van de Coupure Links. De werken zullen plaatsvinden tussen 5 september en 12 oktober 2018. Het fietsverkeer zal tijdelijk omgeleid worden, ofwel langs Coupure Rechts, die tijdelijk een fietsstraat wordt, ofwel via Bernard Spaelaan, Bijlokevest en Bijlokehof voor fietsers van en naar het station.

Het autoverkeer dat uit de richting Verlorenkost komt, kan de werken vermijden via de Roderoestraat, Bijlokevest en Bernard Spaelaan.

 

Volg ons op :
0