Straffe stoten onder de stadshal…

Op zaterdag 29 september laten zes Gentse clubs hun strafste stoten zien in de boksring en op de worstelmat onder de Gentse stadshal. Want boksen en worstelen is zoveel meer dan rake klappen uitdelen.

Gentse boks- en worstelclubs stellen zich voor

Op zaterdag 29 september tussen 11 en 16 uur komen vijf Gentse boksclubs en één worstelclub hun clubwerking voorstellen. Clubleden van alle leeftijden zullen er hun technieken tonen. In de echte boksring zullen boksers aan de hand van demo’s de verschillende technieken demonstreren. Op de heuse worstelmat etaleren thaiboksers en worstelaars hun kunsten.

Vindt u boksen een uitdagende sport of hebt u nog nooit een worstelwedstrijd gezien? Dan is dit het ideale evenement om kennis te maken met de boks- en worstelwereld.

Ondertussen kunt u genieten van een hapje en een drankje aan de foodtruck. Dj Rik en speaker Lieven Batjoens zorgen voor de nodige opzwepende muziek en sfeer. De allerkleinsten kunnen er naar hartenlust ravotten en springen op het springkasteel.

 

Interesse om zelf te starten met boksen of worstelen? De zes clubs zullen aanwezig zijn met een infostand waar u terechtkan met al uw vragen.

 

Deelnemende clubs

  • Boksclub IFT Academy
  • Boksclub Woest van Junior Bauwens
  • Boksclub Golden Gloves Gent
  • Worstelclub Kampioen
  • Boksclub Royal Gym
  • Boksclub Kubat’s Gym
 

Deze dag wordt georganiseerd door de Sportdienst Gent, in samenwerking met de sportcoördinator boks en de verschillende clubs.

Informatie

  • Selim Kubat, sportcoördinator Risicovechtsporten Gent, gsm 0489 87 82 03, e-mail selim.kubat@hotmail.be   

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten