De opening van een renovatie Openhuis De Blomme voor 55+ers…

Zaterdag kon Openhuis De Blomme op de Francisco Ferrerlaan 273B, 9000 Gent terug officieel opengaan na zes maanden. 

De voorzitter en haar echtgenoot samen met hun vrijwilligers keken er enorm naar uit. Als ook de bezoekers hebben het zes maanden hebben daar naar uitgekeken en kwamen zaterdag massaal om de nieuwe herinrichting te bewonderen. Tijdens de grote werken was het gebouw een echte ruïne geworden, enkel de muren en de twee zuilen bleven overeind. Schepens Rudy Coddens kwam er het lint door knippen om de bezoekers terug over de vloer te krijgen. De voorzitter en de vrijwilligers keken er nerveus naar uit om hun bezoekers te ontvangen. Ook andersvaliden hebben er betere toegang tot de wc vertrekken dat helemaal is aangepast zoals voor rolstoel gebruikers. Er zijn daar zo’n zestal vrijwilligers maar ze zoeken nog verder naar méér, wie zich geroepen voelt mag zich daar altijd persoonlijk aanbieden van dinsdag tot vrijdag van 13u. tot 18u.


De Gensche Gazette was er ook aanwezig o.a. Mario Callant dat daar al meer dan één jaar huisfotograaf is. 

de fotoreeks van de opening

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten