Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 september 2018 vindt in Desteldonk de Septemberkermis plaats. Tijdens de Septemberkermis komen de inwoners van het hele dorp samen om te genieten van tal van activiteiten in een amicale en gezellige sfeer. De feesttent op het terrein van het Havenbedrijf is het kloppend hart van de feestelijkheden. Deze stadskermis is een organisatie van de Stad Gent in samenwerking met dekenij Desteldonk.

Programma

Op vrijdag 7 september om 20 uur wordt de kermis officieel geopend. Daarna volgt een avond vol muziek, show en dans met optredens van Eveline Cannoot, Filip Dhaese en Laura Lynn.

 

Op zaterdag 8 september kunnen hongerigen aanschuiven voor een feestmaaltijd en wordt er ’s avonds gedanst en gezongen met de Studio Music Box in de feesttent.

 

Zondag 9 september zijn kinderen koning in Desteldonk. Ze kunnen zich uitleven in het grote speeldorp op allerlei leuke kermisattracties, springkastelen, in een ballenbad of op een gek fietsenparcours. In de feesttent kunnen ze speelgoed ruilen, kopen of verkopen op de speelgoedbeurs.

 

Maandag 10 september sluit de stadskermis af met een seniorennamiddag en een komisch muzikaal optreden van de zingende schoenmaker.

 

Het volledige programma werd gebundeld in een programmaboekje en verdeeld in Desteldonk, Mendonk en Sint-Kruis-Winkel. Het programma is ook online te vinden via www.uitingent.be in de rubriek ‘kermis en feest’.

 

Informatie

Volg ons op :
0