Leger haalt noodbrug tussen Drongen en wijk Assels weg…

De tijdelijke noodbrug die Drongen met de wijk Assels verbindt, wordt op 28 en 29 augustus 2018 weggenomen door de genie van het Belgisch leger. In november 2012 werd een tijdelijke noodbrug geplaatst omdat de Pontbrug in Drongen dringend aan renovatie toe was. Op die manier kon de verbinding tussen Drongen en de wijk Assels gegarandeerd blijven.

 

Aard van de werken

Nu de Pontbrug volledig hersteld en toegankelijk is, zal de genie van het Belgisch leger de noodbrug terug weghalen op 28 en 29 augustus 2018. Alle verkeer kan vanaf nu al terug gebruik maken van de gerenoveerde Pontbrug die aansluit op het vernieuwde Drongenplein.

Meer informatie over het project ‘Drongenplein’ vindt u hier.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten