De nieuwe Buffalo Babe & Boy zijn gekend…

De vier dagen zijn voorbij in Ledeberg, zware dagen achter de rug voor alle finalisten waren het wel.

Célestine en Wouter zijn Buffalobabe en Buffaloboy 2019 geworden

Maandagavond was er ook een optreden te zien van o.a. Jason , James Gillespie en Kurt Burgelman. Heel wat Missen en Mister van de afgelopen dagen waren er ook en om zeker niet te vergeten de mini Miss & Mister Gent 2019. De dekenij van Ledeberg kijkt al graag terug naar volgend jaar.

Foto’s nodig, contacteer Mario Callant, bij redactiemedewerkers

no images were found

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten