Verkiezing Miss & Mister Gent 2019 in Ledeberg…

 

Zondag avond werden de Miss & Mister Gent 2018 verkozen Miss Gent 2019 Jolien Dhaenens
Mister Gent 2019 Jason Gevaert. Deze worden ook ambasadeur voor 1 jaar van De Gensche Gazette.

Een volle tent bracht hen naar de winnaars, samen hebben gestreden naar de titel. Wij wensen hen alvast veel succes toe en dat we ze veel mogen zien als vertegenwoordiger in de stad van Gent. Ledeberg werd dan ook nog getrakteerd met een optreden van Peggy V , Gene Thomas en Christal Lynn. Ook waren er veel andere Miss en Misters aanwezig op het grote evenement om de nieuwe titels te vertegenwoordigen.
Maandagavond is het tijd voor de laatste verkiezing van Buffalo Boy & Girl 2019 om 20u. in de Ledebergse feesttent.

Meer afbeeldingen vind u hier…

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten