Tentoonstelling in de Hof van Ryhove …

Al enkele jaren op een rij volgen we een kunstenares met haar collega’s in Hof van Ryhove, onderstraat 22 te Gent.
Vandaag is het de laatste dag van de voorstelling vertelt Chantal ons tijdens de rondleiding. Met een tal van schilderijen pronken ze met hun werken aan de bezoekers, het is gratis te bezichtigen nog vandaag van 14 tot 18u.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten