De opening van de Ledebergse feesten…

In het stadhuis van Ledeberg ging vrijdag avond rond 19u. de voorstelling van de finalisten door. Ook burgemeester Daniël Termont en enkele schepenen woonden de opening bij.

Een ruim uitgebreide speech van Deken Nick Caufriez vond er zijn plaats. Na de voorstelling was een een receptie met een goede frisse pint en oliebollen te verkrijgen, het feest werd dan als officieel geopend. Vrijdag avond kwamen enkele DJ’s de tent opvrolijken en iedereen is er het ganse weekend gratis welkom…

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten