Gent vertelt met Matinus Hoevenaar.

Vandaag waren op bezoek in het atelier van Martinus een veelzijdig kunstenaar, met een duidelijke kijk op zijn werken en met een boodschap. Ikzelf heb Martinus een drietal jaar geleden voor het eerst  aan het werk gezien als graffiti kunstenaar en was toen reeds onder de indruk van zijn werken en heb er ook een ontzettend leuk gesprek mee gevoerd. Intussen is hij nog  meer gegroeid in zijn werken, die hij nu op canvassen uitvoert en fotorealistische werken zijn en denk als enige kunstenaar in het Gentse met  een raammuseum.

Een man met een visie, die weet wat hij wil en een ontzettend leuke gesprekspartner, die zich niet alleen tot kunst beperkt.

Enkele van zijn werken  hangen ook reeds in Gentse Gallerijen.

Wie meer wil weten, kan Martinus volgen op zijn FB Pagina

 

 

 

 

Volg ons op :
0