De Gouden Pluim

Dreigt Gent na  het sluiten van Bloch en Caron, nu ook De gouden Pluim te verliezen als een van de laatste iconische winkels?

Mevr.Annelies Dhollander, zaakvoerster van de Gouden Pluim aan het woord.

Mijn grootouders starten deze winkel in 1955 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste winkels voor de vele kunstenaars, door hun uitgebreid assortiment voor elke schilder of hobbyist.

Door het ziek worden van  de moeder en de vele zorgen die haar man, mijn vader aan haar besteedde, kwam er steeds minder tijd voor de winkel en bleef deze ook stilstaan in de tijd.

ikzelf leid  nu als derde generatie deze winkel en merk dat ik het niet alleen meer kan  om ook de winkel, het bedienen van de klanten, de stockage, bestellingen en recent ook onze webshop 100% te kunnen uitvoeren , zoals het zou moeten en heb dus besloten om een nieuwe zakenpartner te zoeken voor de winkel, liefst voor het einde van dit jaar , anders dreigt de zaak te sluiten, die nu reeds 63 jaar bestaat.

Wat zoekt u juist in een partner voor de zaak?

Liefst iemand met een commercieel en financieel inzicht, die van verkoop houd en bereid is om deze winkel naar de toekomst te leiden, met de nodige reorganisatie om deze naar de huidige normen en verwachtingen van de klant te prospecteren.

Iemand die ook open-minded is en de kunstenaar begrijpt, zonder dat je zelf een kunstenaar hoef te zijn, maar die met de nodige aanpak, visie en vooral klantgericht is om zo een baken te vormen die de huidige kunstenaars naar hun doel kan leiden en kan ondersteunen in hun keuze en productkennis.

De productkennis kan aangeleerd door Annelies, die elk product door en door kent en een meester is in kleuren en bereid is om haar kennis te delen en  door te geven aan de juiste en enthousiaste kandidaat.

Indien U, zichzelf herkent in dit profiel en meer wil weten kan de website raadplegen van De Gouden Pluim 

 

Volg ons op :
0