Stad Gent past parkeertarieven op straat aan…

Op woensdag 1 augustus 2018 worden de parkeerregimes op straat licht aangepast. Vanaf dan geldt betalend parkeren in de rode parkeerzone niet langer tot 24 uur, maar tot 23 uur. Er gebeurt ook een aanpassing aan de gratis tickets van 15 minuten: in de rode tariefzone kan er vanaf 1 augustus 20 minuten gratis geparkeerd worden in plaats van 15.

Midden augustus gebeurt de wijziging van de gratis tickets ook in de gele en oranje zone.

Meer informatie over de verschillende parkeertarieven vindt u op deze webpagina. De maatregelen vormen een antwoord op de evaluatie van het Parkeerplan. Dat rapport werd in maart 2018 afgerond. Bekijk het volledige rapport.
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten