Slam Fest en Stad Gent brengen ontwerp Skatepark Blaarmeersen tot leven…

Aan de Zuiderlaan, tussen het Huis van de Sport en de Topsporthal Vlaanderen, bouwt FARYS|TMVW in opdracht van de Stad Gent het grootste outdoorskatepark in België. De opening is pas voorzien in de zomer van 2019, maar nu al kunnen skaters het park (virtueel) uitproberen.

Op 3, 4 en 5 augustus 2018 biedt de tweede editie van Slam Fest een voorsmaakje van het skatepark dat in 2019 aan de Blaarmeersen verrijst. Het parcours van het 3-daags skatefestival is geïnspireerd op het ontwerp voor het skatepark. Hoe het finale park er uit zal zien, is vanaf 3 augustus ook te ervaren in Virtual én Augmented Reality, via een mobiele app, Google Cardboard of Oculus GO VR bril.

Aan den lijve

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus 2018 wordt de loods van Kompass klub een skatehal. Skaters kunnen zich daar uitleven op een houten parcours van meer dan 600 m², dat is opgebouwd met elementen uit het ontwerp voor het skatepark aan de Blaarmeersen. De stairs, gaps en zelfs het gras op het parcours zijn uit het ontwerp geplukt.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten