Van Gent naar Sint-Niklaas op toer…

Een van de Gentse artiesten was bij een optreden te zien in Sint-Niklaas ‘ Diëgo Trivier ‘ hij heeft trouwens het hart op de juiste plaats. In Oma’s Seniorenclub is hij een graag geziene gast, daarbij had hij een goed gevoel om ook eens senioren op te treden. Maar er komt nog veel meer dit jaar en er zijn zelfs al planning voor 2020.

 

 

meer afbeeldingen op https://www.facebook.com/degenschegazette   

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten