Gentse Feesten 2018: Early bird zondag 22 juli 2018…

Op de negende dag van de Gentse Feesten bezochten 200.000 mensen de Gentse Feesten. Dat is meer dan de 150.000 mensen die de Gentse Feesten bezochten op dezelfde dag in 2017, en 25.000 bezoekers meer dan tijdens de nationale feestdag in 2017.

De Lijn vervoerde op de negende dag van de Gentse Feesten 53.300 reizigers met het extra aanbod (pendel-tramlijn 1 en Feestbussen) dat werd ingelegd. Een historische topdag!

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten