Een sportieve voorstelling van de komende verkiezingen…

Zondag om 17.30u kon je op het groot podium van de Korenmarkt terecht voor de voorstelling van Miss & Mister 2019 en de Buffalo boy & babe. In het voorprogramma kwam de lieftallige dame Peggy V. optreden en ook nog eens na de voorstelling.

Ze kreeg het ganse plein mee op haar hand. Na het optreden was er nog een optreden van de Nederlandse band GUESHOUSE, deze band bestaat uit verschillende nationaliteiten waaronder de gitarist dat van Australië afkomstig is.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

NIEUWE COLLECTIE ETAM : -20% BIJ AANKOOP VAN 2 ARTIKELEN

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten