Gentse Feesten 2018: Early bird vrijdag 20 juli 2018…

Op de zevende dag van de Gentse Feesten bezochten 125.000 mensen de Gentse Feesten. Ter vergelijking: in 2017 bezochten 170.000 mensen de Gentse Feesten op dezelfde dag (donderdag 20 juli 2017), maar dat was toen wel de vooravond van de nationale feestdag.

Meer cijfers over de zevende Gentse Feesten-dag en de belangrijkste weetjes voor vrijdag 20 juli 2018 vindt u in onderstaand persbericht.

De leukste zomer gadgets met foto en tekst!

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten