Gent vertelt… een nieuwe rubriek

Voor onze nieuwe rubriek, “Gent vertelt” gaan we op zoek naar leuke verhalen , die jullie met ons willen delen, zowel heden als in het verleden, of kent u een verborgen pareltje in Gent, die u met ons wil delen of u bent een kunstenaar of heeft een aparte hobby?


We maken dan U verhaal met een fotoreeks ,
Neem gerust met ons kontakt op voor een gesprek.
Zo zijn we ook op zoek naar mensen uit Gent die Boudewijn heten en hun verhaal willen doen als petekind van wijlen Koning Boudewijn, dat zal gepubliceerd worden op 31 juli, de 25ste verjaardag van het overlijden van Boudewijn.

Maak contact via de mailbox 

 

Volg ons op :
0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten