Gentse Feesten 2018: Early bird woensdag 18 juli 2018 met tussentijdse evaluatie…

Op de vijfde dag van de Gentse Feesten bezochten 110.000 mensen de Gentse Feesten, exact hetzelfde cijfer als op dezelfde dag in 2017.

Uit de tussenevaluatie na vijf dagen blijkt dat net iets meer mensen de Gentse Feesten bezochten dan tijdens de eerste dagen in 2017. Verder valt vooral het afvalcijfer van IVAGO op. Er ligt zo’n 25% minder afval op de grond (gerekend in kilo) in vergelijking met 2017. De herbruikbare beker zorgt ongetwijfeld mee voor dit resultaat.

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten