Open Depot: collectie licht (met gids)…

Collectiemedewerker Michel Delabarre leidt je rond in het Open Depot van het MIAT. Hij koos de mooiste stukken uit de omvangrijke lichtcollectie van het museum, en vertelt je tijdens deze toer het bijzondere verhaal achter de lampen. Laat je verrassen door de vele lichtobjecten!

Daarnaast maak je ook kennis met de affiches, advertenties, folders, productcatalogi en reclamefilms die de lichtcollectie rijk is. Met wat geluk zie je bovendien de collectiemedewerkers aan het werk in het Open Depot. Zo krijg je een unieke kijk op het boeiende registratiewerk, een belangrijke museumtaak die je anders niet meteen te zien krijgt.
Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten