Geslaagde rampenoefening op Gentse Feesten…

De verschillende Gentse hulpdiensten hebben op dinsdag 17 juli 2018 op de Gentse Feesten een geslaagde rampenoefening gehouden. In de Willem de Beersteeg, bij pleinorganisator CirQ, was zogezegd een podiumconstructie ingestort. Bedoeling van de oefening was om het bestaande interventieplan van de Gentse Feesten te testen tijdens een grootschalig incident.

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten