Gentse Feesten 2018: Early bird dinsdag 17 juli 2018…

Op de vierde dag van de Gentse Feesten bezochten 100.000 mensen de Gentse Feesten, ter vergelijking: op dezelfde dag in 2017 telde Gent 90.000 bezoekers. Dienst Milieutoezicht vraagt de organisatoren om de geluidsnormen te respecteren. Er wordt te veel geflirt met de maximumwaarden.

Meer cijfers over de vierde Gentse Feesten-dag en de belangrijkste weetjes voor dinsdag 17 juli 2018 vindt u in onderstaand persbericht. Morgen woensdag 18 juli 2018 wordt een tussentijdse evaluatie gehouden en krijgt u extra cijfers over de eerste helft van de Gentse Feesten.

Rampenoefening en testen Alert-sms op dinsdag 17 juli 2018
Vanmiddag zullen de verschillende hulpdiensten een rampenoefening houden bij CirQ in de Willem de Beersteeg, tussen 12.30 en 14.30 uur. De Stad Gent wil feestvierders en bewoners geruststellen: als ze in die tijdspanne hulpdiensten zien aanrijden met zwaailicht en sirene, kadert dit in de oefening.

De Stad Gent zal op dinsdag 17 juli 2018 om 18.30 uur eveneens een Alert-sms uitsturen met de alarmeringstool BE-Alert. Alle feestvierders die zich op dat moment in de Gentse Feesten-zone bevinden, zullen een dergelijke sms ontvangen, ook als ze nog niet ingeschreven zijn op de sms-dienst.

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten