Bekend volk op de Korenmarkt deze avond…

Begin 2017 wint Niels zijn eerste M.I.A., staat hij in de zomer op Werchter Boutique en wint hij kort daarna Zomerhit met ‘Skwon Meiske’. Aansluitend op de zomer staat Niels opnieuw op nummer 1 in de Vlaamse Top-50 met zijn nieuwe single ‘Sara’. 2018 start met een hoogtepunt wanneer Niels voor het tweede jaar op rij een M.I.A. wint.

” Bewonder Niels op 16 juli van 22.30 tot 00.00u. op De Korenmarkt “

In een vierde jaargang van ‘Liefde Voor Muziek’ doorbreekt hij muzikale grenzen met covers van Helmut Lotti, Jasper Stervelinck, Coco Jr., K’s Choice, Silvy De Bie en Sharon den Adel. Tijdens dit populaire programma vult Niels, samen met boezemvriend Miguel Wiels, de Gentse Capitole, Kursaal Oostende, Ethias Theater Hasselt en de Antwerpse Stadsschouwburg met de theatershow ‘Niels & Wiels’. 2018 is ook het jaar waarin Niels 30 wordt en dat getal is dan ook de titel van zijn tweede album dat ter wereld komt op 30 mei 2018.

Tuttimus JO TV (02/07 - 12/08)

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten