De rommelmarkten trokken veel volk…

Op zaterdag kon je in de Maisstraat Bloemekeswijk terecht voor de jaarlijkse rommelmarkt, een bijna ganse straat vol met kramers en volk tot bijna aan de watertoren.

Zondag kon je in de Fr. Vanryhovelaan ook de sfeer opsnuiven van de rommelmarkt. De plaatselijke dekenij deed ook zijn deel en kon je ook mee genieten van optredens en zwoelige muziek. De aller kleinsten konden zich uitleven op de kermis op het Vanbeverenplein terwijl de ouders genoten van een frisse drank op de terrassen.

10% korting op briefpapier - Drukland.be

 

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten